««  Till ettan    ««  Till nyhetsarkivet  

Redaktionen

Hällekis Kuriren kom ut med sitt första nummer på Nätet vecka 19 (1999) och ett nytt nummer kom sedan ut varje vecka, vanligtvis på lördagar. Från vecka 04-2000 så uppdateras tidningen med nyheter löpande dag för dag, för att ge Er läsare färska nyheter.

Under semestertider så kan nyhetsuppdateringen komma att bli lite oregelbunden, och någon vecka kan det bli aktuellt med endast veckouppdatering av nyheterna.

Tidningen innehåller nyheter från Hällekis och Kinnekulle området men även andra nyheter av allmänt intresse förekommer då och då.

Hällekis Kuriren drivs helt ideellt och är under ständig utbyggnad och förbättring, idéer om vad tidningen skall innehålla tas tacksamt emot av redaktionen.

Sänd ditt nyhetstips till
Hällekis Kuriren

Om ni har något bra tips på en nyhet eller något som borde följas upp och som skulle passa in bland nyheterna i Hällekis Kuriren så kan ni fylla i formuläret nedan och skicka in till oss.

Det kan vara något rykte som ni hört, en händelse eller någon aktivitet som är på gång, i första hand så skall det förstås röra Kinnekulle området, men alla nyheter är välkomna.

Tipset gäller:
Beskrivning:
Din e-postadress:
Kontakta Hällekis Kuriren

För synpunkter och frågor angående Hällekis Kuriren
fyll i formuläret nedan.

Ärende:
Meddelande:
Din e-postadress:


Redaktionschef
ansvarig utgivare
Stefan Sjöö
Hällekis
Mail till Stefan
Fax:+46 (0)510 540 022