Artikeln publicerad: 091105
Julas nya hemsida är snyggare, smartare och snabbare!



Den 9/11 slår Jula upp portarna till sin nya hemsida som gör det lättare att handla online och i Julas varuhus - Det här är en webblösning för framtiden, säger Joachim Frykberg, Marknadschef på Jula.

Jula har haft e-handel sedan mitten av nittiotalet. Under åren har den uppdaterats ett flertal gånger. Nu lanserar Jula en helt ny webblösning för framtiden.

Förutom att Julas nya hemsida har blivit modernare så är den snabbare och har fått många nya, smarta funktioner. Den nya sökrutan gör exempelvis att du hittar bättre i Julas sortiment. Köpa och betala har blivit mycket mer överskådligt. Och självklart – säkerheten är på topp.

- Vi har lagt mycket tid på att göra hemsidan enkel, lättanvänd och säker, säger Joachim Frykberg, Marknadschef på Jula. Lanseringen har föregåtts av ett genomgripande utvecklingsarbete och vi har byggt om hela strukturen från grunden.

Distanshandelschef, Anders Ståhl, ser den nya hemsidan som ett första steg mot att kunden i framtiden ska kunna interagera med Jula på ett helt nytt sätt. Här är det ny teknik som kortar avståndet mellan kund och produkt.

- Kunden ska känna sig som en del av vår hemsida. Vi ska kunna erbjuda möjligheten för kunden att ladda specialerbjudanden direkt i sin mobiltelefon. Den nya tekniken ger oss nya möjligheter att skapa kontakt med våra kunder på ett helt nya sätt – både online och i våra varuhus, säger Anders Ståhl.

Jula lanserar sin nya hemsida både i Sverige www.jula.se och i Norge www.jula.no. Hemsidan är producerad i samarbete med Litium.

Pressmeddelande från: Jula Postorder AB