Artikeln publicerad: 091030
Snö på torget i Lidköping



Säkert höjde en och annan fredagsshoppare på ögonbrynen när de möttes av bländande vit snö på torget i Lidköping i dag. Snön var dock koncentrerad till en begränsad yta och i anslutning därtill pågick byggandet av en fem meter hög och nio meter lång snowboardramp. Det byggs även upp en scen på torget där det blir uppträden under kvällen.

Anledningen till detta är att Pingstförsamlingen i Lidköping ville göra något annorlunda för att dra folk och presentera sitt budskap utanför kyrkan också. Så ikväll mellan 18 och 22 arrangeras Kaj Rail Jam och det utlovas fullt ös på Nya Stadens Torg.

Alla som vill får åka snowboard på rampen och man kommer även att ställa upp rail, box och lite andra överraskningar. Bandet Sessions från Jönköping spelar under kvällen, de vill inte kallas ett hiphop-band utan snarare ett hiphop-projekt som består av rap, vocals, turntablism, liveband, streetdance m.m. Även ett lokalt band kommer att lira låtar under kvällen.

Det bjuds också på en hel del kringaktiviteter så som graffitimålning, försäljning av kläder, grillning, modevisning och tävlingar m.m.