Artikeln publicerad: 091023
Jula anordnar energimässa i varuhusen!



Höstens stora tema hos Jula är energisparande och därför anordnas nu lokala energimässor i alla varuhus.
- Vi vill hjälpa våra kunder att sänka sina energikostnader och därigenom spara pengar, säger Julas VD Johan Åberg.

Just nu pågår Julas Elfestival med produkter för el, värme och belysning. För att sätta fokus på hur man kan spara energi anordnar vi under helgen v. 43 lokala energimässor i alla Julavaruhus. På våra mässor kommer det att finnas inbjudna företag och leverantörer som jobbar med bland annat elbilar, energirådgivning, vedprodukter och vindkraft. I kombination med Julas egna energisparprodukter bjuder man på tips och idéer hur man energisparar.

- Energisparande är i fokus just nu och Jula arbetar hårt för att hitta nya produkter som hjälper våra kunder att använda mindre mängd energi, berättar Johan Åberg, VD på Jula Postorder AB. Under hösten har vi bland annat tagit bort alla glödlampor ur vårt sortiment. Vi ligger i framkant för att få fram produkter som är energisnåla och effektiva.

Jula har under hösten märkt en stark försäljningsökning när det gäller luftvärmepumpar. Det är ett effektivt sätt att utvinna värme direkt ur luften utan allt för stora investeringar för den enskilde villaägaren. Med ökande uppvärmningskostnader kan en luftvärmepump sänka kostnaderna rejält.

Jula har länge varit engagerat i energifrågor och företaget startade som tillverkare av vedkapar i spåren av 70-talets oljekris.

- Alla är välkomna till oss för att lära sig mer om hur man kan sänka sina energikostnader, avslutar Johan Åberg.

Pressmeddelande från: Jula Postorder AB