Artikeln publicerad: 091021
Maria Mehner byter kultur mot byggisolering

Paroc Byggisolering rekryterar ny chef marknadsföring Skandinavien

I januari 2010 tillträder Maria Mehner tjänsten som chef för marknadsföringen på Paroc Byggisolering Skandinavien. Maria har en gedigen erfarenhet från näringslivet och en rad olika branscher, närmast kommer hon från en tjänst som marknadschef på Vara konserthus.

– Det här känns som en oerhört spännande utmaning och jag ser verkligen fram emot att få börja arbeta på Paroc, säger Maria Mehner.

Maria tar över efter Mats Wiktorsson som går vidare och får tjänsten chef för Paroc Byggisolerings internationella marknadskommunikation.

– Jag ser mycket positivt på att Maria tar över arbetet med att stärka varumärket Paroc på den skandinaviska marknaden. Hon bär på en erfarenhet som blir viktig i det fortsatta arbetet, säger Lars Westerlund, skandinavienchef Paroc Byggisolering.

Maria har bland annat arbetat som chef för marknadskommunikationen på ASKO Appliancies AB där hon i huvudsak arbetade med att bygga upp varumärket ASKO på den internationella marknaden. Hon har även en bakgrund som export- och affärsområdeschef på Rörstand.

Pressmeddelande från: Paroc AB