Artikeln publicerad: 091013
Nya Ad-Aware lanserar på Mjukvara.se!



Ad-Aware är nedladdat mer än 400 miljoner gånger och det gör Lavasofts program till en av världens mest nedladdade programvaror. Gratisversionen av Ad-Aware har hjälpt många internetanvändare till en säkrare internetupplevelse.

Programmet är skapat av ett svenskt företag som heter Lavasoft. De är relativt okända i Sverige då deras programvara inte finns på svenska. Lavasoft har under många år dominerat topplistorna för de mest nedladdade programvarorna på nätet och deras flaggskeppsprodukt Ad-Aware är ett starkt globalt varumärke i säkerhetsindustrin.

Med Ad-Aware installerat:

  • Behöver du inte tänka så mycket på din säkerhet, programmet gör jobbet åt dig
  • Ladda ned program, bilder, filer eller video utan att behöva oroa dig för att ladda ned
  • Är du en ovan användare kan du enkelt anpassa programmet efter dig
  • Minimal resursåtgång så du märker inte att programmet är aktivt

"Jag gillar Ad-Aware, inte bara för att det är gratis, utanför att det vaktar din dator i realtid. Nätet blir en värre och värre plats. Mängden skadlig kod ökar exponentiellt därute så att ha Ad-Aware installerat ger alla användare ett bra grundskydd." Christian Rudolf, Mjukvara.se om Ad-Aware.

"- Genom att köras i realtid håller Ad-Watch koll på din dator och skulle programmet hitta något som är suspekt, även om det inte är registrerat som farligt program, kan det sätta stopp för det i god tid. Det här är en viktig typ av skydd idag, eftersom Internet gör att farlig kod sprids så fort att man inte alltid hinner uppdatera sina säkerhetsprogram." TkJ om nya Ad-Aware.

""Jag kör själv Ad-Aware på min Windows-burk, och det fungerar strålande...." Softtype, It-bloggare, om Ad-Aware

"Personligen tycker jag att Ad Aware är ett av de bästa programmen som finns för skydd mot spyware" Blackjacker om Ad-Aware.

Här finner ni mer info om Ad-Aware, här laddar ni ned Ad-Aware, gratis.

Mjukvara.se rankar, testar och recenserar programvaror och webapplikationer. Målet är att göra det lättare för vanliga människor att använda Internet, programvaror och verkligen använda Internet på ett sätt som gör deras liv bättre.

Pressmeddelande från: Mjukvara.se