Artikeln publicerad: 090916
Stort intresse för projektet "Bröllop & Romantik i Läckö-Kinnekullebygden"



I morgon, torsdag den 17 september, kommer en grupp på omkring 40 personer bestående av EU-ansvariga och medlemmar från olika LAG grupper, Jordbruksverk och Universitet från Estland till Lidköping och Läckö slott för att höra projektledare Anna Ohlin Ek från Destination Läckö-Kinnekulle berätta om projektet "Bröllop & Romantik".

Dessutom kommer de att få ta del av Leader Västra Skaraborgs arbete och om hur det arbetas i området med Leader och landsbygdsutveckling. Avslutningsvis blir det självklart en guidad tur i Läckö slotts vackra miljöer, där det berättas om hur slottet används för bland annat exklusiva bröllopsarrangemang m.m. Vid besöket på Läckö finns dessutom ett Estländsk Tv- team och flertalet journalister från olika tidningar och mediabyråer för att dokumentera och lyfta fram studiebesöket på den Estländska marknaden.

Inom de närmsta veckorna, den 23 och den 30 september, hålls det uppstartsmöte för just det nystartade Leaderprojektet "Bröllop & Romantik i Läckö-Kinnekullebygden" och även på hemmapaln har intresset varit stort för det unika och spännande projektet. Ett stort antal entreprenörer och företagare som arbetar med, eller i framtiden vill utvecklas och arbeta med produkter och tjänster till bröllop har visat intresse för projektet och anmält sig för att delta i dessa uppstartsmöten. Därigenom får de möjlighet att ge sina idéer och delta i utvecklingen av projektet för att tillsammans göra Läckö-Kinnekullebygden till Sveriges bröllopsdestination.

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle