TORSDAG 4 JULI 2024

M/S Marianne: En 127-årig skönhet gästar Hönsäters hamn

Även om vädergudarna idag inte bjöd på speciellt mycket sol och strålande sommarväder när M/S Marianne lade till i Hönsäters hamn strax efter ett så hade nog passagerarna ändå haft en trivsam tur över Vänerns vatten från starten i Mariestad två timmar tidigare.

Under det två timmar långa uppehållet i Hällekis fick resenärerna möjlighet att utforska området. Många valde sannolikt att besöka Falkängen innan fartyget påbörjade sin återresa till Mariestad.

M/S Marianne, en pärla på Vänern med en anrik historia som sträcker sig hela 127 år tillbaka i tiden, bjuder in till unika sommarupplevelser på sjön. Trots sin aktningsvärda ålder är fartyget i full drift och tar dig med på resor till olika destinationer på Vänern.

Från och med den 2 juli till den 3 augusti 2024 finns möjlighet att kliva ombord på M/S Marianne och uppleva Vänern från sin allra bästa sida. Fartyget avgår från Mariestad och tar dig sen på en oförglömlig färd till destinationer som Onsö, Torsö, Hällekis, Sjötorp och Brommösundet/Laxhall. Under resan får du njuta av den friska luften, den magnifika utsikten och den avslappnade atmosfären ombord.

Den 25 juli gör M/S Marianne åter ett besök i Hönsäters hamn. För denna tur kan man boka enkelbiljett och sen ta Kinnekulletåget dit eller hem.

För att boka plats ombord på M/S Marianne, besök fartygets hemsida.