TISDAG 2 JULI 2024

Nya attraktiva tomter snart till salu i Källby

Sju nya tomter i området Nordskog etapp 2 i Källby kommer snart att vara tillgängliga för köp. Försäljningen av dessa attraktiva tomter startar den 9 september 2024.

Källby, beläget vid Vänerns strand och i närheten av Kinnekulle, erbjuder en unik kombination av naturskönhet och bekvämlighet. Området har sjönära läge nära Vänern och med Kinnekulles storslagna landskap intill. Boende i Nordskog etapp 2 kommer att ha cykelavstånd till badplatser under sommaren och möjlighet till vinteraktiviteter som pulkaåkning och skridskoåkning i närområdet.

Kommunikationsmöjligheterna är goda, med Kinnekulletåget som stannar i Källby och erbjuder förbindelser till Lidköping, Göteborg och Mariestad och vidare till Örebro. För den som föredrar cykel är det en behaglig sträcka in till Lidköpings centrum.

Götene kommun har förberett området genom att anlägga gator, belysning, vatten och avlopp, el och fiber. Försäljningen av tomterna kommer att ske i samarbete med Fastighetsbyrån Götene.

Detta nya bostadsområde representerar en spännande möjlighet för de som söker ett boende med närhet till både natur och stadsliv. Med tanke på det attraktiva läget och de begränsade antalet tomter, förväntas intresset vara stort när försäljningen inleds i september.

Mer information om tomterna finns här!