ONSDAG 26 JUNI 2024


En av alla sommarjobbare som tar emot sin goodiebag - Foto/källa: Dafgårds

Dafgårds välkomnar över 200 sommarjobbare till Källby

Nu är sommaren här och vi på Dafgårds välkomnar över 200 nya kollegor till köket i Källby. Vi är glada över att kunna förstärka vårt team för att fortsatt möta kundernas efterfrågan på lasagne, pajer och pizza under sommaren.

Våra nya sommarmedarbetare är viktiga för oss, för att vi ska kunna fortsätta laga mat när våra 1400 anställda går på sin välförtjänta semester. Sommarjobbarna har alla olika bakgrunder och jobbar både med logistik, kokar sås och håller köket rent och snyggt i Källby. Vissa kommer direkt från gymnasiet, eller är studenter som vill ha jobb under sommaren, sen finns det även de som vill prova på att jobba inom livsmedel.

"Att få in nya medarbetare varje sommar är inte bara bra för oss, det ger också många en chans att få sitt första jobb. Många av våra nuvarande medarbetare började som sommarjobbare och har nu andra roller hos oss, säger Niclas Renström, HR-chef.”

Med dessa nyanställningar stärker vi både Dafgårds och den lokala arbetsmarknaden. Vi är glada att kunna erbjuda jobb och karriärmöjligheter med 90 olika yrkesgrupper under ett och samma tak. Inte minst att även bidra till att Skaraborg fortsätter vara Sveriges svar på “Silicon Valley” för mat.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Dafgårds