LÖRDAG 1 JUNI 2024

Ingen "Sommarmusik på Falkängen" i år – "Öppen Scen" tar vid

I år kommer den välbesökta sommartraditionen “Sommarmusik på Falkängen” inte att äga rum. Detta mycket omtyckta evenemang, som lockat mängder med publik till Hällekis med sina musikaliska framträdanden på Falkängens scen fyra gånger varje juli, har varit en del av ett 15-årigt samarbete med kommunen.

Falkängen meddelade nyligen via sin Facebooksida att det inte blir något samarrangemang med kommunen i sommar. Därmed ställs “Sommarmusik på Falkängen” in för säsongen.

Trots avsaknaden av det stora sommarevenemanget, kommer Falkängen förhoppningsvis inte att vara tyst. En ny satsning kallad “Öppen Scen” kommer att introduceras, där scenen är öppen mellan kl. 10.00 och 18.00 under sommarmånaderna. Falkängen uppmanar alla intresserade artister, oavsett om de är band, soloartister eller instrumentalister, att ta chansen att uppträda. För bokningar och mer information kan man kontakta Falkängen via e-post på info@falkangenkinnekulle.se.

Detta nya initiativ ger lokala talanger en möjlighet att visa upp sig och håller musikens anda levande i Hällekis, även om det är i en annan form än tidigare år.