FREDAG 19 JANUARI 2024


Bild av HeungSoon från Pixabay

Lundsbrunn GK blir Världens första Balance Golf Academy

Lundsbrunn Golfklubb tar steget till att bli världens första Balance Golf Academy, och detta kommer innebära att vårt åtagande för golfutveckling och skräddarsydd individuell träning intensifieras. Den nya tjänsten stödjer hela golfklubben genom en innovativ utbildningsplattform som bygger på Balance Golfs beprövade metodik för individanpassade svingar – från nybörjare till professionella spelare, från 2-åring till pensionärer, och alla där emellan.

Anette Knutsson, Klubbchef på Lundsbrunn GK, uttrycker sin entusiasm över den nya satsningen: - Vi tror att specialutbildade golftränare är framtiden. Vi vill vara en klubb i framkant och genom att bli en Balance Golf Academy kan vi erbjuda våra medlemmar och andra intresserade golfare i området individanpassad golfträning, vilket ger en bättre spelupplevelse och gör golfen betydligt roligare. Att kunna erbjuda professionell golfutveckling är en styrka för vår klubb och en fantastisk tillgång för oss som idrottsförening.

- Vårt samarbete med Balance Golf sträcker sig över många år, och vi ser deras modell för individanpassad golf som den rätta vägen framåt för våra medlemmar, säger Anette och avslutar: - Det är otroligt givande att se vilken effekt det har på utvecklingen av våra golfare och deras golfupplevelse.

Balance Golf Academy i Lundsbrunn kickstartade den 8 januari med vinterträning ledd av Balance Golf Coachen Mikael Leander, som blir ny ansvarig tränare på Lundsbrunn. Bokningen är öppen på www.lundsbrunngk.com där spelare enkelt kan boka lediga tider för gruppträning, privatlektioner och screeninganalyser. Med hjälp av Digital Coach, det nya golfutvecklingsverktyget som lanserades för tränare tidigare i vintras, kommer spelarna få ta del av skräddarsydda träningsprogram och individuell coaching för att utveckla sin personliga sving och komma igång inför golfsäsongen 2024.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Lundsbrunn Golfklubb