MÅNDAG 8 JANUARI 2024

Jula bjuder in till rekryteringsträff

Torsdagen den 25 januari bjuder hemmarfixarkedjan Jula in till en rekryteringsträff. Rekryteringsträffen kommer äga rum på Julas huvudkontor och centrallager i Skara.

- Syftet med rekryteringsträffen är att marknadsföra och locka framtida kandidater till sommarjobb på Julas centrallager, kundservice och After Sales-avdelning, säger Caroline Werthén, HR Koordinator på Jula.

På rekryteringsträffen kommer det finnas möjligheter för deltagarna att träffa och prata med medarbetare från Julas organisation och lära sig mer om hur en arbetsdag kan se ut. Besökarna kommer även få möjlighet att delta i speed-intervjuer och få information om Julas historik och nutid.

- Vi kommer även genomföra rundvandringar där vi visar upp olika delar av vår verksamhet. Det kommer också finnas tävlingar som deltagare kan vara med i, fortsätter Caroline.

Samarbete med Arbetsförmedlingen

Julas rekryteringsträff kommer genomföras i samarbete med Arbetsförmedlingen.

- Jula är en betydande arbetsgivare i Skara kommun, och vi anser att det är av stor vikt att etablera ett gott samarbete med Arbetsförmedlingen. Genom detta samarbete hoppas vi att framtida jobbkandidater, som visar intresse för de olika rollerna på Jula, får ökade möjligheter att matcha våra lediga tjänster, avslutar Caroline.

Så här anmäler man sig

Träffen är planerad att äga rum den 25 januari mellan kl. 16:00 och 18:30. För att delta i Julas rekryteringsträff krävs det att man anmäler sig innan.

Anmälan till mässan är kostnadsfri och görs enkelt genom att skanna en QR-kod som kommer finnas tillgänglig via Arbetsförmedlingen, skolor i närområdet samt Julas egna kanaler.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Jula