ONSDAG 6 DECEMBER 2023


Foto/källa: Jula

Skara Stadshotell anordnar nattklubb på juldagen

Efter önskemål från besökare och det lokala öppnar Skara Stadshotell återigen upp dörrarna till en oförglömlig nattklubb på juldagen den 25 december.

– Vi hoppas att det kommer bli en kväll fylld av fest, säger Ulrika Kjellman, General Manager för Skara Konsthotell och Stadshotell.

För den som är sugen på en utekväll under juldagen kommer det anrika hotellet, Skara Stadshotell, ha sina dörrar öppna. Besökarna kan förvänta sig en nattklubbskväll fylld av fest, där de har chansen att återuppleva gamla minnen eller skapa helt nya. Kvällens DJ kommer att sätta stämningen med en dynamisk spellista.

– Julen handlar om att förena och skapa minnen. Vi är glada att kunna erbjuda en plats på juldagen där människor kan komma samman och skapa minnen tillsammans. Välkommen till vårt anrika hotell för festligheter på juldagen, berättar Ulrika.

Åldersgränsen för evenemanget är 18+.

Priser, tider och biljettinformation

Nattklubbskvällen på Skara Stadshotell kommer att gå av stapeln klockan 22:00, med insläpp klockan 21:00 med möjlighet till garderob och dryck. Kvällen avslutas klockan 02:00.

Förköp kan köpas för 175 kr per person, och biljetterna finns tillgängliga i hotellets reception på Skara Stadshotell. Entré till nattklubben kommer att vara 225 kr i dörren under juldagen. Skynda dig att säkra din biljett till kvällen redan nu, och låt Skara Stadshotell göra din juldag minnesvärd. Biljetterna finns tillgängliga för förköp redan idag.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Jula Hotell