TISDAG 28 NOVEMBER 2023

Driftstörning hindrar inte Götene pastorat

Torsdagen den 23 november utsattes hela Svenska kyrkan för ett cyberangrepp. Ett intensivt arbete pågår för att analysera och minimera skadeverkningarna. Men trots angreppet fortsätter Götene pastorat att fira gudstjänst, bjuda in till mötesplatser och verksamheter som vanligt.

I nuläget fungerar inte kalenderfunktionerna på webbsidan www.svenskakyrkan.se/gotene och i appen Kyrkguiden. Men, det finns en mängd andra ställen man kan finna upplysningar om kommande gudstjänster, mötesplatser, verksamheter och evenemang, förklarar Maria Jansson, kommunikatör i Götene pastorat.

Varje vecka publiceras upplysningarna via Facebooksidan och Instagramkontot Svenska kyrkan Götene pastorat. En veckoannons och även predikotur publiceras i onsdagens Götene tidning och även i Nya Lidköpingstidningens fredagsutgåva finns predikoturen. Det finns en informativ månadsaffisch finns vid kyrkornas och församlingshemmens anslagstavlor och dessutom finns kalendern på mittuppslaget i församlingstidningen Liljebladet.

Min förhoppning är att vi, trots den pågående driftstörningen i flera av Svenska kyrkans system, ändå kan nå ut på flera sätt med upplysningar och information och att församlingsborna i Götene pastorat känner sig välkomna till oss och att ta del av det breda utbudet för alla åldrar, avslutar Maria.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Svenska Kyrkan - Götene pastorat