ONSDAG 8 NOVEMBER 2023

Ljus och värme på Kinnekulle i november

När november är som mörkast har Vintergatan längs Falkängen i många år lyst upp hela Hällekis. I år genomförs även den traditionella julmässan på Hellekis Säteri under samma period. Med detta som grund har Destination Läckö-Kinnekulle samlat de aktörer i hela Kinnekullebygden som också har öppet under perioden 10-19 november.

Intresset för att vara med var stort och resulterade i att ett tiotal aktörer deltar i "Vinterljus på Kinnekulle" under denna period. Från Källby i söder till Lundsbrunn i öster och Forshem i norr kommer julen försiktigt knacka på när det bjuds på allt från ljuspromenader till glöggmingel, musikunderhållning och mer traditionell julhandel och inte minst god mat och fika.

”Det är roligt att få presentera ett så fint programinnehåll som aktörerna tillsammans engagerat sig i att skapa för besökarna” säger Elin Sjöstedt, destinationsutvecklare på Destination Läckö-Kinnekulle.

Här är programmet för Vinterljus på Kinnekulle 10-19 november:Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle