TORSDAG 6 JULI 2023


Bild av Peter från Pixabay

Slöjdmässan i Hjo 2023: En fest för hantverksälskare

Slöjdmässan i Hjo är en av de största och mest populära bland hantverksmässor i Sverige och sedan länge känd för sin höga kvalitét. I över 30 år har mässan lockat nyfikna och intresserade besökare från hela landet till den vackra stadsparken vid Vätterns strand.

Mellan den 7 och 9 juli 2023 kommer cirka 200 utställare att visa upp nordiskt hantverk från sin bästa sida, både i gammal och modern form. Här kan man hitta allt från keramik, trä, tyger, läder, skinn, korgar och mycket mer. Man kan också ta del av hur man bereder lin, smider, flätar rotting och väver.

Mässan är inte bara en plats för att köpa och sälja hantverk, utan också för att inspireras, lära sig och umgås. Det finns möjlighet att delta i olika workshops, föreläsningar och demonstrationer som arrangeras av Grevbäcks Hembygdsförening, som är den ideella organisation som står bakom mässan. Man kan också njuta av musik, mat och dryck i den grönskande parken.

Slöjdmässan i Hjo är en fest för alla som älskar hantverk och kultur. Det är en unik möjlighet att uppleva det bästa av nordisk slöjd på en och samma plats. Mässan har fri entré och parkering.

Slöjdmässans program finns här!