MÅNDAG 15 MAJ 2023


Foto/källa: Parks and Resorts

BadringsBumpers - årets nyhet på Skara Sommarland

Den 3 juni slår Skara Sommarland upp sina grindar till badlandet, tivoliområdet och campingen för säsongen. I år har dessutom en helt ny åkattraktion flyttat in på området. BadringsBumpers är en rund version av radiobilar – där åkarna styr sin BadringsBumper som både kan snurra och krocka.

När Skandinaviens största vattenpark öppnar för säsongen den 3 juni kommer besökarna bjudas på en helt ny upplevelse. En ny åkattraktion har nämligen flyttat in på området, som kommer ta alla besökare på en snurrig krocktur. BadringsBumpers är en rund form av radiobil, där du styr din egen BadringsBumper själv med en spak i varje hand. Det här styrsystemet gör att du både kan få din badring att snurra och åka framåt eller bakåt. Och självklart krocka med alla andra BadringsBumpers på körbanan.

– Det känns fantastiskt att vi kan bjuda våra besökare på en riktigt fartfylld och rolig attraktionsnyhet i år. Vem gillar väl inte att få köra, snurra och dessutom krocka med sina nära och kära? Det ska bli så kul att få se våra gäster roa sig i våra nya BadringsBumpers när vi öppnar för säsongen den 3 juni, säger Skara Sommarlands vd Christine Karmfalk.

Fakta om BadringsBumpers

BadringsBumpers öppnar den 3 juni samtidigt som hela Skara Sommarland slår upp sina portar för säsongen. Biljetter till parken förbokas på www.sommarland.se

Bild på BadringsBumpers


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Skara Sommarland