FREDAG 28 APRIL 2023


Bild av Alexa från Pixabay

XR Miljöhantering öppnar ny återvinningscentral för företag i Mariestad!

Mariestad är en stad i expansion och vi på XR Miljöhantering är stolta över att vara en del av den här utvecklingen genom att öppna en helt ny återvinningscentral i staden. XR driver idag motsvarande anläggningar i Skövde och Tibro.

Vi är övertygade om att nuvarande företag och kommande etableringar kommer att ha nytta av våra tjänster, säger Magnus Eriksson, vd XR Miljöhantering.

Återvinning är en viktig del av miljöarbetet och genom att öppna denna nya återvinningscentral, kommer vi att göra det enklare för företag i Mariestad att återvinna sitt avfall på ett effektivt och hållbart sätt. Vi kommer att ta hand om en mängd olika material, exempelvis papper, kartong, glas, plast, metall och byggmaterial.

Efterfrågan på en återvinningscentral för företagare är stor i området, vi har redan dialog med flera kunder, säger Joakim Ebbesson, försäljningschef XR Miljöhantering

Än har vi inte bestämt den exakta placeringen av vår etablering i Mariestad. Vi kollar för närvarande upp flera möjliga alternativ och vi kommer att meddela allmänheten så snart vi har gjort vårt val. Vi förstår vikten av att ha lättillgänglighet och vi kommer att göra allt vi kan för att hitta den bästa möjliga platsen för vår verksamhet, säger Magnus Eriksson, vd XR Miljöhantering.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att främja en hållbar och ren miljö för framtida generationer.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: XR Bolagen AB