ONSDAG 26 APRIL 2023


Pettson & Findus, Annika Herlitz, Daniel Kane och Mamma Mu & Kråkan på turné i sommar - Foto/källa: Kulturaktiebolaget

Sveriges största barnkalas kommer till stan!

Sugs in i en förtrollande värld - ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirered familjeshow. Den 19 maj kommer Barnkalasfestivalen till Lidköping.

I sommar åker Sveriges största barnkalasfestival på turné i hela landet. Med en blandning av barnkalas och festival så får besökarna följa med in i en förtrollande värld tillsammans med några av våra mest folkkära barnkaraktärer.

“Här finns något för både barn och skrynkliga barn… och viktigast av allt är att alla barn, oavsett ålder, ska få chansen att uppleva något riktigt, riktigt roligt tillsammans. En skrattfest för hela familjen!” säger Fanny Wistrand, som gestaltar Findus, om den kringresande festivalen.

Turnén besöker 13 städer runtom i landet under 4 sommarmånader (maj - augusti), bl.a Uppsala (Parksnäckan, 26 juni) och Rättvik (Dalhalla, 9 juli) innan turnén avslutas i på Lokverkstan i Motala, den 20 augusti.

Annika Herlitz (rösten till Elsa i Frost) berättar: ”Det känns jättekul att vi får chansen att glädja så många människor på så många orter runtom i Sverige, sen ser jag såklart lite extra mycket fram emot att stå på Dalhallascenen”

Turnéstarten för Barnkalasfestivalen går av stapeln i Lindesberg Arena, den 7 maj.

TURNÉDATUM

För mera information och biljetter besök: barnkalasfestivalen.nu


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Kulturaktiebolaget