ONSDAG 5 APRIL 2023


Andreas på Astros nya anläggning - Foto/källa: Astro Sweden

Testa aktiviteter på Skandinaviens största äventyrs center inom jakt, outdoor, fiske och naturvetenskap!

Fredagen den 14 april öppnar Astro Sweden sitt äventyrscenter för hela familjen och just nu pågår intensiva förberedelser för att göra anläggningen redo för premiär.

Flera aktiviteter som inte finns i närområdet väntar besökarna när Astro Sweden slår upp portarna till sitt äventyrscenter. Anläggningen har utrustats med både skjuttunnel, skjutsimulator, luftvapenbana, klättervägg, bassäng för fiskedrag, science-lab för avancerade laborationer för lärare och skolor, tältpark för test av tält och liggunderlag samt en stor föreläsningssal för utbildningar och workshops inom olika områden.

Miljön innanför väggarna är specialdesignad för Astro Sweden och liknar inte någon annan anläggning. Här finns det något för alla att kasta sig in i oavsett man som besökare är intresserad av jakt, outdoor, fiske, astronomi, mikroskopi eller naturvetenskap. En spännande miljö kommer möta besökaren genom alla avdelningar och det kommer finnas något för alla.

Satsningen är gjord för att höja kundupplevelsen ytterligare i en unik värld och miljö.

Utbildad personal både inom skytte, klättring och laboration står redo att visa aktiviteterna.

Datum:
14-15 april

Tid:
14/4 10:00 - 19:00, 15/4 10:00 - 16:00

Plats:
Björkelundsgatan 1, Skara

Fakta:
6.500m², Skjuttunnel 80 m lång, klättervägg 8 m hög, luftvapenbana 10 m lång, bassäng för fiskedrag 2x4 m, instrument i labbet: dragskåp, autoklav, fotometrar, mikroskop och mycket mer som krävs i ett avancerat lab.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Astro Sweden