MÅNDAG 3 APRIL 2023

Nitton mil sommarupplevelser på ett klick

– idag april öppnar (sluss)portarna till Göta kanals nya destinationsbokning

Kultur, konst, mat, båtkryssningar, äventyr och svensk sommar. Det ska vara enkelt att skapa sin drömresa. Nu samlar Göta kanal alla upplevelser på en och samma bokningssida. Från 3 april går det att skräddarsy ditt unika sommaräventyr på www.gotakanal.se

Med nitton mil sommarpärlor, musikupplevelser, spektakulära kulturarv och sommarsvalkande glasshak bjuder Göta kanal på mycket att se, göra och uppleva. Den 3 april öppnar destinationens nya bokningsplats upp för ressugna besökare. En helt ny och inspirerande webbplats som samlat allt utbud en besökare på kanalen behöver för att planera, boka och skapa sin egen unika upplevelse på Göta kanal.

- Det här är en stor satsning från vår sida. Nu ges våra tre miljoner besökare möjligheten att skräddarsy unika resor och äventyr. Du planerar och skapar vistelsen med kryssningar, övernattningar, konserter, cykelbokningar, ja i princip allt man kan tänka direkt på hemsidan i en och samma kassa, säger Magnus Hollwin marknads- och kommunikationschef på AB Göta kanalbolag och fortsätter:

- Vi vill göra det enklare för besökarna att upptäcka HELA kanalen med smultronställen man inte kände till. Här finns nitton mil av möjligheter för den som är nyfiken.

Arbetet med att skapa en enklare väg till drömresan har även bestått i att skapa en tryggare bokningsupplevelse och en tydligare överblick av allt som finns att göra utmed Göta kanal. Önskningar som nu blivit verklighet enligt Magnus Hollwin.

- De senaste åren har många återupptäckt hur fantastiskt Sverige är att semestra i, och att Göta kanal är en stor del av det. Därför är vi otroligt glada över det stora intresset som finns och tror på en riktigt stark besökssommar även 2023, säger Magnus.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Göta kanal