MÅNDAG 27 FEBRUARI 2023


Eva Marlin, Bernt Andersson och Leif Olsson framträder i restaurangmiljö - Foto: Privat

Ny succéturné med Piaf och fransk atmosfär

Den schweiziska sångerskan och skådespelerskan Eva Marlin kommer åter till Sverige den 17 - 25 mars med ett nytt program. Hon sjunger Edith Piaf och franska ballader.

Det är hennes tredje turné i länet. Under de två tidigare bejublade besöken sjöng hon i Götene Fornpark, på Olofmånsgårdens Skafferi, i Kestad, på Hotell Bellevue i Hjo, bland annat.

Hon kommer nu att ge sitt sångprogram med Edith Piaf och fransk atmosfär, och meny, vid några tillfällen, tillsammans med pianisten och sångare Bernt Andersson, och Leif Olsson, som presenterar programmet. De båda sjunger också sina översättningar av Gilbert Becauds och Charles Trenets sånger.

Leif Olsson träffade Eva Marlin för 15 år sedan i Zürich då hon spelade i hans uppsättning av Strindbergs pjäs, Fröken Julie. Han fångades av denna remarkabla skådespelerska, som gestaltar Piaf på ett fantastiskt sätt. Hon är mycket efterfrågad i sitt hemland, med sina barnprogram, sin konserter och TV-progam.

Premiären är i Hjo den 17 mars, till fransk buffet. Sedan följer en afton på Olof Månsgårdens Skafferi i Kestad, den 18 mars med "Franska smaker till franska toner", Under veckan som följer kommer programmet att ges på andra platser i länet, oftast till fransk meny.

Mer information finns här!

/Leif Olsson