MÅNDAG 14 NOVEMBER 2022


Entrébiljetten till SM-veckan Skövde i form av en mössa säljs av 14 föreningar och ett antal återförsäljare - Foto: Erica Williamsson/upplevskovde.se

14 föreningar säljer SM-mössan i Skövde

Den 1 november startade försäljningen av SM-mössan. För den som ska besöka SM-veckan i Skövde är SM-mössan entrébiljetten. Med mössan på huvudet har besökaren tillgång till alla arenor och kan följa och uppleva all den idrott de önskar under hela SM-veckan.

Mössan går att förköpa till ett reducerat pris fram till den 15 januari 2023. Inledningsvis har det varit 14 arrangerande föreningar till SM-veckan som säljer mössan. Den som köper mössan gynnar det lokala föreningslivet i Skövde eftersom förtjänsten av försäljningen går till de föreningar som är med och arrangerar SM-veckan.

- SM-mössan är ett riktigt bra koncept. Den gör det enkelt för besökaren till SM-veckan och stimulerar till att ta del av många olika idrotter. Samtidigt ger den en bra kick-back till föreningarna, säger Anders Löfvenborg, projektledare för SM-veckan på Next Skövde.

Från den 14 november går det även att köpa SM-mössan på Turistcenter i Skövde, via vår webbshop samt på andra sju andra försäljningsställen - Byggmax Skövde, Coop Vipans gränd, Stora Coop, Maxi ICA Stormarknad, Restaurang Berget, Skövde Stadshus – Kontaktcenter och Träningskonsulten. Alla bokningar via webbshopen tas om hand av Daglig Verksamhet i Skövde kommun som sköter packning och distribution av mössorna.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde