TISDAG 27 SEPTEMBER 2022


Foto/källa: OK ekonomisk förening

OK bjuder ungdomar med EPA och A-traktor på drive-in-bio

Under sensommaren arrangerar OK i samarbete med Folkets hus och Parker gratis drive-in-bio för EPA och A-traktorförare. Filmvisningarna sker på flera håll i landet med syfte att värna lokalsamhället och göra något positivt för ungdomar som upptäckt charmen med EPA och A-traktor.

- Intresset för att köra EPA och A-traktor har vuxit stort bland unga de senaste åren, och det är lätt att förstå varför. När frågan kom från Folkets Hus och Parker om OK skulle vilja göra något positivt för dessa ungdomar var det lätt att svara ja. Vi finns i hela landet och värnar om ett levande Sverige, säger Jimmy Jansson, styrelseordförande OK ekonomisk förening.

Den kostnadsfria drive-in-bion anordnas på flera orter, med start i Söråker den 3 september. Där kommer bland andra Kenneth Norberg, förtroendevald i OK och hemmahörande i kommunen, att medverka som funktionär:

- Jag är väldigt glad över att vi valt att genomföra det här i Söråker och att vi har en så fin och bra dialog med Folkets hus. Att stötta dem och samtidigt anordna en rolig aktivitet för våra motorburna ungdomar i kommunen känns fantastiskt roligt. Jag ser fram emot att mötas, säger Kenneth Norberg, ägarombud och sammankallande i OK region Västernorrland.

Bion för EPA och A-traktorer arrangeras i:

För mer information om tider och filmer besök gärna: https://ok.se/epabio


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: OK ekonomisk förening