FREDAG 17 DECEMBER 2021


Bilden är från en tidigare säsong - Foto/källa: Branäsgruppen

Säsongspremiär på Ulricehamn Ski Center

På lördag, 18 december, öppnar Ulricehamn Ski Center för säsongen. Anläggningen är öppen hela helgen och hela 7 av 8 backar är öppna redan på premiärdagen.

– Tack vare kylan senaste veckorna har vi kunnat producera mycket snö och tillsammans med den sparade snön från förra säsongen kan vi öppna nästan alla backar direkt. Nu hoppas vi att många tar sig hit och upplever årets första åk.

Ulricehamn Ski Center har valt att fortsätta med fjolårssäsongens maxgräns för antalet gäster, vilket innebär att alla gäster måste förboka liftkort och hyrutrustning innan ankomst.

– Vi är en relativt liten anläggning och maxantalet fungerade väldigt bra förra säsongen. Självklart kan vi undvika trängsel på så sätt, men vi kan även hålla en väldigt hög kvalitet på backarna, hålla ner liftköer och höja gästupplevelsen, säger Per Johansson, platschef på Ulricehamn Ski Center.

Ulricehamn Ski Center har helgöppet 18–19 december, klockan 09.30–16.30. Öppettider för resten av säsongen kommer att uppdateras på anläggningens webbsida, men det är klart att nästa öppetdag efter helgen är 26 december.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Branäsgruppen