FREDAG 19 NOVEMBER 2021


Intensiva förberedelser i Lions Julmarknadskommitté med från vänster Lars Bonander, Klas Persson, Conny Gustafson, Peter Persson och Fredrik Strandrot

Lions Julmarknad i Götene första advent

Den första advent, söndagen den 28e november, är det Lions julmarknad på Stora torget i Götene kl 13.00-17.00. Det blir en traditionell julmarknad med tomteparad, underhållning från scen, försäljning av hembakat bröd, varm korv, julpynt, choklad- och osthjul, ponnyridning, fiskdamm mm. Som vanligt samarbetar Götenes fyra scoutkårer i tomteparaden.


Hova Sound med de erfarna musikerna Raimo Oxhammar och Annika Åberg

Hova Sound står för underhållningen i år. Det är en duo med Annika Åberg på piano och sång och Raimo Oxhammar på gitarr och sång.

Annika är uppvuxen i Årnäs och gick hela grundskolan i Götene. Hon har alltid varit intresserad av musik och spelade keyboard i dansbandet Lucky Five .

Raimo kommer från Stockholm och har spelat covers i olika konstellationer. Han har bland annat kompat storheter som Little Gerhard, Lennart Grahn från Shanes och Carina Jarneek.

Annika och Raimo träffades på en spelning 2006 och har hållit ihop sedan dess. Det har genom åren blivit många spelningar i Sverige och även utomlands några gånger.

Repertoaren är bred och anpassas till publiken. Hova Sound kan spela rock, country, blues, disco, irländskt, dansband och även ny musik.

Götene Lions Club
Gert Rahm