TISDAG 19 OKTOBER 2021


Foto/källa: Skövde kommun

Konsert för alla 65+ i Skövde kommun

Kalle Moraeus med band och gästartisten Jessica Andersson kommer spela i Arena Skövde den 29 och 30 november. Alla som är 65 år eller äldre och bor i Skövde kommun är välkomna. Inbjudningar har skickats ut till alla i målgruppen med instruktioner om hur man får en biljett.

Konserten är ett initiativ från sektor vård och omsorg och anordnas som en del av arbetet för att motverka ensamhet. Under konserten kommer besökarna även att få information om de verksamheter och utbud som ges av kommun, föreningar och frivilliga för äldre.

— Det känns roligt att kunna erbjuda detta efter nästan två år med en pandemi där framförallt våra äldre riskerat att bli ensamma och isolerade. Vi ser detta som en kick off och ett avstamp för framtiden där vi sakta börjar återgå till ett mer normalt liv, säger Jonas Engelbrektsson avdelningschef för äldreboenden.

Det blir totalt tre konserter, två den 29 och en den 30 november. Konserten den 30 november kommer dessutom att livestreamas till alla äldreboenden i kommunen.

Det finns ett begränsat antal platser till konserterna och det är först till kvarn som gäller. Konserten är kostnadsfri men det behövs biljett för att delta. Biljetterna går att få hemskickade men man kan också hämta ut sin biljett på Next Skövde. Mer information om hur man får sin biljett finns i det informationsblad som alla 65 år eller äldre i Skövde kommun har fått hemskickat. Det är lika stor chans att få en biljett oavsett om man vill ha sin biljett hemskickad eller om man vill hämta den själv.

Vi uppmanar till att fortsatt hålla distans och personer med förkylningssymtom ska stanna hemma.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Skövde kommun