FREDAG 15 OKTOBER 2021


Estrid Ericson-utställningen i Hjo är en del av Kulturhöst i Skaraborg - Foto: Jesper Anhede

Kulturhösten i Skaraborg lyfts fram i ny kampanj

För att visa bredden i kulturutbudet och locka till besök i Skaraborg under hösten driver Visit Skaraborg nu en kampanj med namnet Kulturhöst i Skaraborg.

Via webbsida och kampanj på sociala medier och andra forum visar Skaraborg upp sitt stora kulturutbud. Turistrådet Västsverige driver under hösten en liknande kampanj med namnet Kulturhöst i Västsverige som Visit Skaraborg tagit inspiration av.

- Inom ramen för Visit Skaraborg har vi hakat på Turistrådets kampanj i vilken vi också fått synlighet med Skaraborgs utbud och nu har vi skapat en egen kampanj på samma tema, säger Charlotte Backman, marknadschef Next Skövde.

På webbsidan lyfts flera olika teman såsom evenemang, utställningar, matupplevelser, gårdsbutiker, konserter och kulturevenemang och aktiviteter för barn med kulturanknytning upp.

- När vi samlar utbudet såhär så är det tydligt att Skaraborg har mycket att komma med och det är det vi vill visa genom kampanjen som rullar fram till november, säger Charlotte Backman.

Visit Skaraborg är ett samarbete mellan turistorganisationerna i Skaraborg under samordning av Next Skövde. På webbsidan Skaraborg.nu samlas besöksmål och evenemang värda en timmas resväg. Projektet är under ständig utveckling och inom samarbetet har nya produkter för besöksnäringen tagits fram såsom Rallyquiz Skaraborg, Golfa i Skaraborg, Platåbergsvandringar, Vandra i Skaraborg och Edible Country.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde