FREDAG 11 JUNI 2021


Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sin närvaro i Västergötland. Under Q3 2021 öppnas en ny besiktningsstation i Herrljunga som kommer att underlätta bilägandet för både boende och företag i området. - Foto/källa: Besikta

Nu öppnar Besikta Bilprovning i Herrljunga

Besikta utökar sin stationsnärvaro med en nyetablering i Herrljunga i Västergötland. Stationen öppnar på Verkstadsgatan 11 och kommer att öka tillgängligheten för kunder i området.

”Bilägare i Herrljunga ska inte behöva åka flera mil för att besikta bilen, nu kommer Besikta till orten med trevligt kundbemötande, god service, bra tillgänglighet samt givetvis gott kaffe” säger Torbjörn Pihl, Marknadsområdeschef på Besikta Bilprovning.

”Vår förhoppning är också att vi ska var en självklar och naturlig partner i Herrljunga avseende fordonsbesiktningar, då vår strategi är att alltid finnas för våra kunder och vara nära våra kunder”, fortsätter Torbjörn.

Stationen kommer att erbjuda kontrollbesiktningar och efterkontroller av personbilar, lätta lastbilar och släp upp till 3 500 kg samt motorcyklar.

Utöver kontrollbesiktningar och efterkontroller kommer kunderna att ha möjlighet att välja till olika tilläggspaket med utökade kontroller eller nyttja drop-in-besiktning.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Besikta