FREDAG 4 JUNI 2021


Foto/källa: Jula AB

Jula Hotell & Konferens tilldelas TripAdvisor Travellers Choice Awards 2021

Jula Hotell & Konferens är ett av de hotell i Skandinavien som har tilldelats TripAdvisor Travellers Choice Awards 2021.

- Vi är så glada och stolta över att våra gäster tycker så bra om oss och trivs på vårt hotell, särskilt efter det tuffa pandemiåret vi har bakom oss, säger Mikaela Grundström, VD Jula Hotell & Konferens.- Det här är ett kvitto på att våra gäster uppskattar det arbete alla medarbetare gör dagligen med att leverera en fantastisk upplevelse till våra gäster. Vi har stora förhoppningar inför sommaren och den här utmärkelsen känns extra stimulerande och inspirerande inför säsongen som väntar, säger Mikaela Grundström.


Medarbetare Jula Hotell - Foto/källa: Jula AB

Om TripAdvisor

TripAdvisor är världens största reseplattform där resenärer får hjälp med att få ut mesta möjliga av resan. Materialet består till stor del av användarskapat innehåll och sajten har i genomsnitt 390 miljoner unika besökare varje månad och över 435 miljoner omdömen om fler än 7 miljoner boenden, restauranger och sevärdheter.

Webbplatserna finns på 49 marknader och 28 språk runt om i världen. TripAdvisor är världens mest nedladdade app.

Om Jula Hotell & Konferens

Jula Hotell & Konferens är en del av koncernbolaget Jula Holding och ligger strategiskt beläget i Skara vid E20. Hotellet erbjuder 290 bäddar och har plats för 300 matgäster. I matsalen och den unika konsthallen kan man dessutom njuta av äkta konst av Anders Zorn, Carl Larsson och Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Peter Dahl och Jenny Nyström.

I bolaget ingår även en camping med stugby och vandrarhem.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Jula AB