ONSDAG 27 MAJ 2020


Foto/källa: Besikta Bilprovning

Besikta Bilprovning i Götene flyttar till ny adress

Besikta Bilprovning flyttar till ny lokal i Götene under juni 2020. Det nya läget innebär att stationen blir mer tillgänglig för boende i Götene med omnejd.

I juni flyttar Besikta Bilprovning sin verksamhet i Götene till en ny lokal. Den nya lokalen är ombyggd och anpassad för Besiktas verksamhet och ligger i anslutning till en av ortens större infarter från Vättlösavägen, vilket innebär att stationen blir tillgängligare även för boende utanför Götene.

– Vi ser fram emot det nya läget, säger Stationschef Roger Larsson. Det innebär att vi blir mer synliga både för boende och besökare som kommer till Götene. I området rör sig mycket människor som nu snabbt kan svänga förbi och passa på att besikta sitt fordon.

Stationen tar fortsatt emot personbil, lätt lastbil, husbil och husvagn upp till 3 000 kg, släp upp till 1 200 kg samt MC. Kunderna kan välja mellan att boka tid eller komma förbi stationen på drop-in.

Flytten innebär ett kortare avbrott i verksamheten när den gamla stationen stänger den 8 juni fram tills att den nya stationen öppnar 17 juni. På stationen i Götene rekommenderar man därför kunderna att passa på att utföra sin besiktning innan uppehållet för att undvika eventuella körförbud.

Besiktas Bilprovning öppnar på Fogdagårdsgatan 4 i Götene den 17 juni 2020.

Pressmeddelande från: Besikta Bilprovning