FREDAG 23 NOVEMBER 2018

Teater söker medverkande

Inför nästa vår och sommar planerar Leif Olsson att sätta upp två pjäser i Kinnekullebygden. För att genomföra detta behöver han flera medverkande. Därför inbjuds alla intresserade, i alla åldrar, till ett informationsmöte i Centrumhuset, lördagen den 8 december, på förmiddagen. Leif Olsson berättar då om planerna och tar emot anmälningar.

En av pjäserna heter "Systrarna på Kinnekulle" och handlar om kärlek, girighet och om de mystiska krafter som bor i berget, och som dramatiskt påverkar handlingen. En spännande historia, med överraskande slut. Där fattas skådespelare till några roller, och repetitionerna med Leifs Teater börjar inom kort.

Den andra pjäsen är ett stort historiskt spel. Leif Olsson har tidigare satt upp Sagan om Husaby, Vägen till Husaby och Balladen om Jarl Birger, på Kinnekulle, alla med ett stort antal deltagare. -Jag söker nu medverkande i alla åldrar, och om tillräckligt många anmäler sig denna gång kan även det bli ett storslaget spel, siar Leif Olsson, och välkomnar alla intresserade till första informationsträffen, på förmiddagen lördagen den 8 december i Centrumhuset, Götene.