TISDAG 20 NOVEMBER 2018

Klart med VD för Destination Läckö-Kinnekulle AB

Anna Ohlin Ek fortsätter som VD på Destination Läckö-Kinnekulle AB efter att ha varit tillförordnad VD under ett års tid. Anna har de närmaste åren arbetat som biträdande chef för bibliotek, konst och kultur i Lidköpings kommun. Tidigare har Anna arbetat som evenemangsutvecklare på Destination Läckö-Kinnekulle AB så hennes erfarenheter inom besöksnäring och bolaget är många.

- "Efter en genomgång av alla ansökningar träffade vi fyra personer för intervjuer och referenstagning. Vår bedömning blev då att Anna Ohlin Ek bäst motsvarade de kompetens-och erfarenhetskrav vi ställde. Styrelsen var helt enig i sitt beslut och vi ser verkligen fram emot att Anna nu på heltid kan satsa på och utveckla Destination Läckö-Kinnekulle", säger Bodil Warolin, styrelseordförande i bolaget.

- "De senaste tio månaderna har varit oerhört lärorika, innehållsrika och har gett mig möjligheten att lägga grunden för en ny långsiktig samverkan både lokalt och regionalt, det känns därför väldigt inspirerande att ha fått förtroendet att fortsätta leda bolaget i den riktningen. Besöksnäringen står inför spännande utmaningar framöver och det ska bli väldigt roligt att ta sig an dem tillsammans med besöksnäringen i Götene och Lidköping", säger Anna Ohlin Ek.

Anna kommer att fortsätta på halvtid under 2018 och börjar på heltid i januari 2019.

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB