MÅNDAG 5 NOVEMBER 2018

Sjönära bostadsrätter i Källby

Den Lidköpingsbaserade bostadsutvecklaren Swebostad planerar ett nytt bostadskvarter med bostadsrätter i Källby, beläget mellan Lidköping och Götene.

Den första etappen omfattar 14 enplans och tvåplans radhus som beräknas ha en insats från ca 1 675 000 kr och ca 3 800kr i månadsavgift beroende på läge och storlek.

”En dröm för barnfamiljen eller senioren som vill ha ett bekvämt boende till rimlig kostnad”

”-Vi tror att bostadsrätter med en attraktiv prisbild når en helt ny målgrupp till området. Detta blir ett mycket bra komplement till de tidigare områden som byggts i form av friköpta villor. – säger Lars Bonander Projektutvecklare på Swebostad.
Källby har växt de sista åren och de kommunala tomterna har tagit slut i omgångar. Vi vill addera ett nytt boende med lägre instegspris till den som vill skaffa ett nytt och bekvämt boende.

Alla bostäder har en effektiv och flexibel planlösning där du som köpare kan välja antalet sovrum efter det egna behovet.

Tvåplansradhusen är av samma framgångsrika koncept som nu uppförs i både Mariestad och Skövde och som tidigare också uppförts i Bollebygd där de sista bostäderna precis är inflyttade. Bostäderna har egen trädgård, parkering i nära anslutning till bostaden samt möjlighet till balkong. Husets bostadsyta är på 106 kvm och har 4-5 rum och kök. Övre plan kan anpassas till 2-4 sovrum beroende på behov.

Enplanshuset är ett vinkelhus som vid altanen bildar en atriumgård med pergola eller uterum. Husets bostadsyta är 92 kvm och rymmer 3-4 rum och kök med alternativa planlösningar med två eller tre sovrum, två WC och gott om förvaringsmöjligheter.

Alla husen har en egen lättskött trädgård och är placerade med trädgårdssidan mot Vänern och den sköna kvällsolen. Köparna får sätta sin egen prägel på husen genom en enkel digital webbshop där man kan välja mellan olika ytskikt, planlösningar och vitvaror mm på samma sätt som när man bygger sin bil på nätet. På så sätt kan köparna i lugn och ro välja, utan att känna sig tidspressade.

Läs mer, se bilder om det nya området här http://www.swebostad.se/sjokvarn

Snabba fakta:

Säljstart: Vintern 2018/19
Pris: Insats från 1 675 000kr samt 3 800 kr/månad
Bostäder: Enplanshus 92 kvm med 3-4 rok, tvåplanshus 106 kvm med 4-5 rok
Upplåtelseform: Bostadsrätt


Pressmeddelande från: Swebostad