FREDAG 2 MARS 2018

JYSK inför obegränsad returrätt

Från och med första mars erbjuder JYSK sina kunder möjligheten att lämna tillbaka produkter oavsett när de är inköpta. Det innbär att den som köpt en produkt för länge sedan, som aldrig blivit använd, nu får möjlighet att lämna tillbaka den och få pengarna eller tillgodokvitto tillbaka.

– Kunderna ska alltid få en enkel och smidig shoppingupplevelse hos JYSK. Nu förbättrar vi vår service genom att ta bort begränsningen för när en vara kan lämnas tillbaka, vilket underlättar för både kunden och våra medarbetare, säger Johan Sjödin, Country Manager i Sverige.

De nya returreglerna är resultatet av en stor kundundersökning, med 15 000 svarande i 12 europeiska länder.

– Förväntningarna hos våra kunder är att den första JYSK-medarbetaren de träffar i butiken kan lösa deras problem. Genom att göra enkla regler gör vi det också enklare för våra medarbetare att möta kundens förväntningar, säger Niels Veien, Executive Vice President, Customer Experience.

Men trots att det nu blir möjligt att lämna tillbaka produkter oavsett när de är inköpta förväntar sig inte Niels Veien många returer.

– De flesta kunder är nöjda med sitt köp på JYSK vilket vi också kan se på alla de positiva recensioner vi får på vår hemsida. De förbättrade returreglerna ger kunderna extra trygghet om de skulle ångra sig. Dessutom betyder de uppdaterade reglerna att det inte är någon stress om du tillexempel behöver lämna tillbaka en present som du köpt för flera månader sedan.

Fakta om de nya returreglerna:


Pressmeddelande från: Jysk