TISDAG 10 MAJ 2016

Drop-in vigslar i Lidköping

Det är för sjätte året i rad som det arrangeras drop-in vigslar under Kärleksfulla Lidköping. Så för den som går i giftas tankar går det att välja mellan att vigseln hålls i Gamla Rådhuset på Nya stadens torg eller i S:t Nicolai kyrka den 28 maj.

I Gamla Rådhuset ställs tredje våning i ordning som vigselrum där Magnus Gabriel De la Gardies vapensköld hänger på väggen och utgör en vacker variant till altartavla för de borgerliga vigslarna. S:t Nicolai kyrka passar dem som vill ha en kyrklig vigsel i en ståtlig kyrka och passar för både små och stora sällskap.

Det är dock viktigt att de som vill gifta sig under drop-in vigslarna tänker på att ansöka om hindersprövning från Skatteverket minst två veckor innan.

För att premiera de par som slår på stort och förgyller stämningen under Kärleksfulla Lidköping ger några av stadens handlare de nyblivna brudparen ett presentpaket med exempelvis möjlighet att vinna resepresentkort hos Resia till bröllopsresan och en övernattning på Stadshotellet i Lidköping, specialerbjudande på blommor, restaurangbesök, fika med mera för att fira den stora dagen.

Det är Destination Läckö-Kinnekulle tillsammans med Lidköpings kommun och Lidköpings församling som arrangerar drop-in vigslarna under handelsevenemanget Kärleksfulla Lidköping.Pressmeddelande från: Lidköpings kommun