Onsdag 25 mars 2015

Sweden Hotels etablerar sig i Skara

Sweden Hotels fortsätter sin expansion och stärker sin närvaro ytterligare i Västra Götaland. Anrika Skara Stadshotell/Rosers har nu valt att ansluta sitt hotell till hotellkedjan. Hotellverksamheten drivs sedan början av 1970-talet av familjen Roser.

Anrika Skara Stadshotell, även kallat Rosers Hotel & Event, är ett 4-stjärnigt hotell mitt i Skara centrum, ett stenkast från den berömda Domkyrkan. Stadshotellet rymmer hotell med 73 rum, ett flertal restauranger, egen teater, konferenslokaler och en magnifik festvåning.

- Ensam är inte stark, konstaterar Stig Roser, VD på Skara Stadshotell. – Vi valde Sweden Hotels för att vi vill erbjuda våra gäster ett riktigt bra och etablerat stamgästprogram. Vi gillar också att kedjan inte är toppstyrd och inte heller lägger sig i driften av vårt hotell, fortsätter han.

Rosers är också ett mycket populärt event- och cateringföretag, både nationellt och internationellt. Kunderna är bland annat Svenska Kungahuset, IKEA, SAAB, VOLVO samt landets större företag. Företaget är Kunglig Hovleverantör.

- Jag har haft ögonen på Rosers i många år och är väldigt glad att de äntligen valt att ansluta sig till oss, säger Eva Palmgren, VD på Sweden Hotels. - Hotellet blir ett välkommet tillskott för våra stammisar, och bröderna Rosers stora erfarenhet av event och catering ökar kunskapsbasen inom Sweden Hotels, fortsätter Eva.

I regionen finns många fler Sweden Hotels, t ex Lumber & Karle i Kvänum, Stadshotellet i Lidköping, Hotel Falköping, Karstorp i Skövde, Bellevue i Hjo, Hotell Aqva i Mariestad och Hotell Bele i Trollhättan.

Pressmeddelande från: Sweden Hotels