Tisdag 21 oktober 2014

Karin Starck kommer till Lundsbrunn för konsert

Nu är Götenebördiga Karin Starck tillbaka med ett rykande färskt album. Det blir en "homecoming" konsert på i Brunnskyrkan i Lundsbrunn den 5 november. Då har Karin med sitt femmannaband, och speciellt för kvällen är de uppbackade av en lokal kör.

För 3 år sedan släppte Götenetjejen Karin Starck sin debutplatta. Nu är hon tillbaka igen med ett nytt album. Fortfarande som ensam låtskrivare, artist och producent, men denna gång med mer dramatik, större och maffigare arrangemang.

Musiken bygger på en akustisk grund men som nu möter digitala produktioner. Genremässigt är musiken en crossover av många olika stilar. Karin håller inget tillbaka med andra ord och har fått blomma ut ännu mer både som låtskrivare och producent.

Konserten genomförs med ett femmannabandband och en lokal kör, för att göra de stora produktionerna rättvisa. Det blir musik som bjuder på både blixtar och dunder såväl som fjäderdun och finstämdhet. Bandet består förutom Karin av maken Carl Flemsten: flygel och syntar, Andreas Ekstedt: trummor o slagverk, Kristofer Sundström: kontrabas och trombon, Erik Janson: akustisk gitarr, elgitarr, lapsteel, sång, bas och slagverk.

Pressmeddelande från: Götene kommun