Torsdag 9 oktober 2014

Lyxö i Mälaren till salu för 45 miljoner

Vill du ha en egen ö med villa på 230 kvm, jaktstuga, stall, landningsbana, hamn, vikingaborg, pool, jacuzzi, färja och golfbana? Nu har du chansen. Ön Stora Rullingen i Mälaren, i närheten av Strängnäs, är till salu för 45 miljoner kronor.

Ön Stora Rullingen ligger mitt i Mälaren med 10 minuters båtfärd från centrala Strängnäs och cirka en timme med båt, eller bil, till Stockholm. På huvudön ligger den insynsskyddade villan, jaktstugan och stallet - omgivna av en ca 25 000 kvm stor gräsyta.- Stora Rullingen är helt unik i och med sitt centrala läge med närhet till Strängnäs och Stockholm. Och ön erbjuder lyx kombinerat med fantastisk natur och möjligheter till många aktiviteter som t ex jakt, ridning, fiske och golf, säger Martina Aronsson, ansvarig mäklare på Fastighetsbyrån.

Villan på 230 kvm ligger insynsskyddat av vacker skog på båda sidor. Huset är uppfört i kraftigt överdimensionerat timmer som vuxit på ön och många olika detaljer och lösningar i huset skapar en unik boendemiljö. 100 meter från villan ligger den skyddade privata hamnen med en 50 meters kaj och om plats för flera båtar. Öns ägare har även egna fiskevatten att utnyttja och en nybyggd mindre färja ingår i fastigheten.Gräsytan runt villan är tillräckligt stor för att möjliggöra t ex landning med propellerplan, helikopterplatta, olika sorters ridsport, fotboll, tennis och golfträning (sex utslagsplatser för golf finns förberett). I skogskanten, runt hela gräsmattan, finns en drygt 1,5 km lång motionsväg.

Till fastigheten hör även en historisk vikingaborg från 1000-talet, ett dramatiskt bergsområde med 30 meter höga klippor som reser sig ur vattnet.

- Ön erbjuder en kombination av så mycket som är svårt att hitta någon annanstans så jag är säker på att det kommer finnas en efterfrågan. Sedan kan det ta lite tid att hitta rätt köpare till ett så pass speciellt objekt, fortsätter Martina Aronsson.

Mer information om Stora Rullingen: http://objekt.fastighetsbyran.se/?objektGID=OBJ3210_1364482181&source=hemnet&images=1

Pressmeddelande från: Fastighetsbyrån