Artikeln publicerad: 090913
Clas Ohlson bygger ”Mega-Clas”-butik i Insjön

Clas Ohlson har fattat beslut om en tillbyggnad av nuvarande butik i Insjön för att skapa en ”Mega-Clas”-butik. Butiken kommer efter ombyggnation att omfatta 3200 kvadratmeter vilket gör den till den i särklass största av Clas Ohlsons totalt 108 butiker. Nyinvigningen planeras till sommaren 2010.

”Vår butik i Insjön har lagt grunden till ett expansivt handelscentrum på Hjultorget i Insjön. Vi har årligen över en halv miljon besökare och investerar nu för att göra vår första butik ännu mer attraktiv”, säger Klas Balkow, VD för Clas Ohlson.

Butiken i Insjön, som funnits sedan 1918 i olika format, ska byggas om i samband med uppdatering till Clas Ohlsons nya butikskoncept. Det nya konceptet ska ge en ännu mer inspirerande shoppingupplevelse och göra det enklare för kunderna att hitta i det breda sortimentet.

”Insjöbutiken är en viktig bärare av vår företagskultur, våra traditioner och historia. Den ska också spegla vår tillväxt och framåtanda och kan genom sin placering vid huvudkontoret i Insjön vara en testbutik för nya kategorier, produkter och koncept”, tillägger Klas Balkow.

Pressmeddelande från: Clas Ohlson