Artikeln publicerad: 090426
Kanonväder när Utsikten öppnade för säsongen



Det blev en riktig drömstart när Utsiktens Kaffestuga öppnade för säsongen i går och dessutom i ny regi sedan syskonparet Jimmi och Lise-Lott Zetterström köpt stället av Mia Krigström som nu flyttat över till Falkängen som driftsansvarig.

Vädret liknade mer sommar än vår, solen gassade från en blå himmel och det var rejäl värme i luften. Besökarna strömmade till redan från tidiga förmiddagen och när HK gjorde besök vid fem tiden på eftermiddagen så hade Louise i kassan inte hunnit sitta ner sen åtta i morse.



Kaffestugan kommer nu att hålla öppet dagligen från elva på förmiddagen till minst åtta på kvällen, vackra och fina kvällar tänker man hålla öppet ända fram till solnedgången. Louise Green från Skövde kommer att jobba här med serveringen på främst helgerna medan Lise-Lott tar hand om ruljansen under veckorna, Jimmi kommer att finns där så gott som hela tiden.

Preliminärt räknar man med att hålla öppet fram till slutat av september, hur det kommer att bli därefter har man ännu inte beslutat.