Artikeln publicerad: 090424
Paroc Panel System lanserar PAROC® print & art

Paroc Panel Systems intensiva utvecklingsarbete inom produktdesign fortsätter. Med de nya elementen PAROC® print- och PAROC® art öppnas helt nya möjligheter att skapa ytor med valbar visuell framtoning. Lanseringen och vernissagen nyligen rönte mycket stor uppskattning bland arkitekter och proffs i byggbranschen.

PAROC® print-elementet är utvecklat under ledning av utvecklingsdirektör Dick Karlsson. Elementen har samma tekniska egenskaper som övriga PAROC-element. Därutöver har man nu friheten att designa utseendet precis hur man vill och trycka vilka bilder eller mönster som helst.

PAROC® art-elementet har tagits fram i samarbete med konstnären Jan-Erik Andersson, som har gett sin egen syn på utsmyckning av sandwichelementen.

Utöver det estetiska representerar elementens tekniska kvalitet, säkerhet och obrännbara konstruktion den absoluta spetskompetensen i sin klass. PAROC-elementen är obrännbara och de har klassats i Euroklass A2-s1,d0. Med de sektionerande PAROC-elementen uppnås ett brand­motstånd på upp till fyra timmar.

Bekanta dig med våra nya produkter här.

Pressmeddelande från: Paroc