Artikeln publicerad: 090416
Tidaholms Sparbank köper Swedbanks kontor i Mullsjö

Swedbank överlåter sitt kontor i Mullsjö till Tidaholms Sparbank. Genom förvärvet tydliggör Tidaholms Sparbank sin roll som en lokal och regional aktör och stärker tillsammans med Swedbank det samlade kunderbjudandet i Mullsjö kommun.

Swedbank och Tidaholms Sparbank har redan idag ett väl etablerat samarbete som fortsätter. För Tidaholms Sparbanks framtida utveckling är samarbetet med Swedbank en viktig del för att ytterligare utveckla en professionell och kostnadseffektiv bankservice.

- Det är glädjande att vi får möjlighet att förstärka närvaron och utveckla verksamheten i Mullsjö. Avsikten med affären är att den ska gynna kunder, medarbetare och hela regionen, säger Jan Blennow, VD på Tidaholms Sparbank. Vi vill fortsätta verka som en positiv kraft i samhället och föra sparbanksidén vidare.

- Vi har ett långvarigt samarbete med Tidaholms Sparbank och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete där våra gemensamma erbjudanden till kunderna kan utvecklas ytterligare, säger Jan-Anders Cronholm, bankchef för Swedbank i Jönköping.

Alla medarbetare på kontoret i Mullsjö erbjuds att följa med in i den nya organisationen. Till följd av affären gör Swedbank en reavinst på 46 miljoner kronor.

Pressmeddelande från: Swedbank