Artikeln publicerad: 090219
Barnmärkeskläder i secondhand - både miljövänligt och billigt

Alltfler får upp ögonen för miljön och börjar inse att man själv kan dra sitt strå till stacken genom att göra ganska små förändringar i vardagen. Ett exempel på detta är att handla secondhand både till sig själv och till sina barn eller barnbarn. Oftast växer små barn så fort att kläderna inte hinner användas särskilt länge innan man måste springa och köpa nytt. Kläderna hinner då inte bli så slitna och handlar man dessutom märkeskläder så håller de sig ofta i gott skick ett bra tag.

Som småbarnsförälder är det också tufft att gå i affärer med barnen och försöka handla kläder. Barnen blir ofta trötta och uttråkade i affärer och det blir svårt som förälder att koncentrera sig på att hitta rätt storlekar och bra kläder till sina barn. Många väljer därför idag att handla barnkläder på Internet istället som ett alternativ. Man kan sitta i lugn och ro på kvällen när barnen sover och göra sina inköp. Dessutom kan man lätt jämföra priser och på så sätt hitta de bästa och billigaste butikerna.

Rödluvan kombinerar dessa två moment och är första webbutiken som säljer märkesbarnkläder i secondhand. Hos oss kan man hitta många roliga och udda plagg samt plagg som inte längre säljs i butikerna. De allra flesta kläder är i nyksick eller i mycket gott skick.

Rödluvan finns på www.rodluvan.com

Pressmeddelande från: Rödluvan