Fredag 10 april 2015

Vårrundan Kinnekulle – en månad kvar

Nu kommer våren med stormsteg och Vårrundan Kinnekulle som är ett säkert vårtecken där bygdens alla kreativa människor bjuder in till öppet hus närmar sig.

Den 2-3 maj är det dags och det är flera nya aktörer. Bland annat Idas café i Broby skola där du kan njuta av hembakat, Månstorps gård som startar upp sitt gårdscafé och sin butik under Vårrundan, Brattefors Veterantraktor samling som är ett speciellt museum med traktorer, motorer och redskap från 1910-1960 och märket John Deere.

Vill man testa på att rida kan man besöka Hällbacka Husaby där det kommer vara ponnyturer för unga. Vid Holmestads hembygdsgård kommer Katarina Krantz ha veteranbilsutställning, servering av kaffe och våfflor. Är du intresserad av ormar och ödlor ska du besöka Reptile Nerds Skaraborg i Källby som kommer visa upp sin förening. Även Kinnekulle Konst & Antikmässa är ny där flera utställare är kända från SVTs Antikrunda.

Ta chansen och upplev unik natur och kreativt skapande på en och samma gång. Årets program finns nu ute och du kan läsa det i sin helhet här!

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB