:: Startsidan   :: Kinnekulle   :: Bildresor   :: Gästbilder   :: Blandat   :: Om 
Jag som skapat och driver Kinnekulle i Bild heter Stefan Sjöö och är boende i det lilla brukssamhället Hällekis vid foten av Kinnekulle och vid Vänerns strand.

Några av er känner mig säkert sen tidigare genom mina två andra projekt, webbtidningen Hällekis Kuriren och Turistportal Kinnekulle.

Kinnekulle i Bild kan ses som ett komplement till de två andra sajterna, en sida där endast bilden sätts i fokus. Jag tar mängder av bilder och de flesta arkiveras, detta är ett sätt för mig att presentera några av Kinnekulles sköna vyer till en större allmänhet.

Från att ha fotograferat analogt i alla år har jag nu helt gått över till digitala bilder och använder mig för det mesta av Nikons digitala systemkamera D70 med en uppsättning av Nikon och Sigma objektiv. Har under flera år tagit bilder med digitala kompaktkameror men avsaknaden av systemkamerans möjligheter blev för stor så när priset på dessa hamnade i en acceptabel nivå fanns ingen anledning att vänta längre. Nikon D70 var en mycket trevlig bekantskap som säkert kommer att bli en trogen följeslagare och kan varmt rekommenderas till dig som går i inköpstankar.

MVH
/Stefan Sjöö
stefan.sjoo@hallekis.com