Amerikanska timmerhus i lyxklass!

Den Amerikanska byggstilen börjar intressera allt fler i Sverige. Amerikanska timmerhus AB är ett nystartat företag inom småhusbranschen som ett franchiseföretag till Amerlog A/S i Danmark som utvecklar husen till kundens behov och med unik design.

Husen säljs inte som "fabrikshus" utan anpassningen sker helt o hållet efter kundens önskemål och behov. Timmerhusen har allt vad man kan begära o lite till, all modernitet med all bekvämlighet och nytänkande. Inomhusklimatet är unikt i jämförelse med många av dagens konstruktioner i betong och stenhus.

Timmerhusen "andas" genom hela sin diffusionsöppna konstruktion mot timret, detta gör då att inneklimatet blir unikt utan behov av mekanisk ventilation. Dessutom är energibehovet lågt eftersom konstruktion är uppbyggd med kärntimmer och en "vanlig" fullisolerad träkonstruktion innanför timret.

Timmerhusen sätter också en personlig prägel på ägaren till huset, med utformningen och designen som är unik. Timret hämtas från nordamerika och utgörs av tre träslag, White pine, Douglasgran och Westernred ceder.

Vill du bo i ett unikt hus med personlig prägel, då skall du kontakta Amerikanska timmerhus AB.

Hemsida: www.amerlog.se

Pressmeddelande från: Kristianstad entreprenad AB
Artikeln publicerad: 080303