Information om Hällekis Kuriren, kontakt, tips mm Lokala länkar som kan vara av intresse Info om Kinnekulle med omnejd, turist info mm Länkar till sidor som kan vara bra att känna till Länkar till lite av varje HK:s egen sökmotor, sök i alla sidor som HK har publicerat
  ««  Till ettan    ««  Till nyhetsarkivet  

[ 010714 ]
Utställningar och föreställningar på Läckö

På Läckö slott satsas det mycket på det kulturella och har så gjorts under många år, en temautställning under sommaren har blivit tradition och på senare år har det kommit till både konserter och operaföreställningar.

Barockens prakt, Kropp & själ samt Rörstrands Porslinsutställning är något av det som i år erbjuds besökarna till Läckö, de som vill se slottets alla skrymslen och vrår passar på att gå med en av dagens alla guidade visningar, för de yngre finns historiska äventyrsvandringar.

"Trohetens pris" heter en opera av Joseph Hayden, under juli månad uppförs den på Läckö, Kaliningrads Filharmoniska Kammarorkester medverkar. De spelar även när barn- och familjeföreställningen "Peter och vargen", av Sergej Prokofiev, spelas på borgården under denna månad.

««  Tillbaka till förra sidan


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyheter via
Nyhetsrubriker.com