- Internt - - Lokalt - - Kinnekulle - - Nytto - - Övrigt -
  ««  Till ettan     ««  Till nyhetsarkivet  


[ 010609 ]
Sommaruppdatering

Trots att det är hårda vindar utanför stugknuten och termoetern inte visar på mer än strax över tio grader så påstår man att det skall vara sommar, det ser ut som om vi går mot en repris på fjolårets väder och det kan väl knappast göra så många människor gladare.

Men sommar innebär i alla fall en del ledigt i form av semester, detta skall utnyttjas till fullo och även om vädret inte är det allra bästa så får man försöka att vara ute så mycket som möjligt och få en nypa frisk lust.

Detta inskränker en del på den tid som kan avvaras framför datorn, och att släpa med sig den bärbara ut i naturen och på semestertrippen är väl att överdriva en del, fast det förekommer då och då.

Men för att komma till saken, Hällekis Kuriren kommer under sommaren att uppdateras tre gånger i veckan, tisdag, torsdag och lördag. Men skulle det hända något utöver det vanliga så sker uppdatering "på stört". När HK sen kommer att återgå till daglig uppdatering är ännu inte "spikat" men det blir någon gång i augusti. En del funktioner som röstning, lokal reklam, veckans bild, citat mm kommer också att ta en paus under sommaren, för att sen återkomma i augusti.

Ha nu en trevlig och skön sommar, vädret rår vi inte över, fast vi ibland skulle vilja det, vi får bara hoppas att den tyske väderspåmannen Röder har rätt i sin spådom om fin sommar detta år, i fjol slog ju som bekant prognosen helt slint.

(Nästa uppdatering av HK blir nu på tisdag den 12 juni.)

/Red

««  Tillbaka till förra sidan